עד לפני כמה עשורים מקומו של העיתון בחיינו היה כל-כך גדול ואנשים חיכו בדריכות לקבלתו בכל בוקר. זו הייתה הדרך העיקרית להתעדכן בחדשות ובאקטואליה ותפקידם של העיתונאים היה משמעותי ביותר. אז נכון שמקומו של העיתון המודפס אינו בולט כמו בעבר, אבל מקצוע העיתונאות עדיין חי וקיים. העיתונאים בעיתונות הכתובה עברו לעבוד בעיתונות הדיגיטלית ואתרי החדשות הדיגיטליים החליפו את המהדורות המודפסות. תמיד עניין אתכם לדעת מה קורה לפני כולם? לעדכן את הסובבים אתכם בכל האירועים החדשותיים? לכתוב? קורס עיתונאות יפתח וישדרג את היכולות והכישרון שלכם ויאפשר לכם להתברג בתחום מבוקש ומרתק.
קורס עיתונאות למתחילים
קורס עיתונאות למתחילים הוא המקום הראשון להיות בו אם עדיין לא צברתם ניסיון בתחום, אבל אתם מאוד רוצים לעסוק בו. בקורס ילמדו אתכם את יסודות המקצוע, טכניקות לכתיבה עיתונאית, סוגי פלטפורומות חדשותיות שונות, דרכים לקבלת חשיפה עיתונאית וטיפים להשתלבות במקצוע. בחרו קורס עיתונאות מקיף ומקצועי שמועבר על ידי אנשי מקצוע מומחים בתחום וכזה שכולל תכנים עדכניים שיסייעו בידכם ללמוד ולהתפתח במקצוע.
לימודי עיתונאות במסגרת תואר אקדמי
לצד קורסים עיתונאים ולימודי תעודה, ניתן לבחור במסלולי תואר אקדמאי שכוללים בתוכם עיסוק נרחב בעיתונאות. ברוב המקרים יהיו אלו תארים בתקשורת שבהם תוכלו לבחור במגמת עיתונאות. ברוב מסלולי התקשורת בארץ שמים דגש גדול על לימודי עיתונאות מקצועיים, הן עיוניים והן מעשיים. היתרון בבחירה של מסלול אקדמי הוא שפרט ללימודי עיתונאות תעסקו באופן נרחב גם בתיאוריות וגם בתחומי לימוד נוספים ותוכלו להעשיר את ארגז הכלים המקצועי שלכם.
מקומות מומלצים ללימודי עיתונאות
אם אתם מחפשים קורס עיתונאות שנמשך על פני כמה חודשים (ולא על פני כמה שנים), תוכלו ללמוד למשל בבית הספר "כותרת" , במכון "לומדה", במכון "מגיד", בקורסים של גופי החדשות השונים, וכמובן שתוכלו גם לבחור בקורסי און ליין שתוכלו ללמוד מכל מקום שתבחרו. מסלולי לימוד לתואר בתקשורת עם לימודי עיתונאות תוכלו ללמוד במכללות ואוניברסיטות בכל הארץ כמו למשל מכללת ספיר, האוניברסיטה העברית, מכללת אפקה, המרכז הבינתחומי ועוד רבים וטובים אחרים.